Ambasadorova kći 35. epizoda!

Ambasadorova kći- Sefirin Kizi

Ambasadorova kći 35. epizoda!

By  | 

Ambasadorova kći 35. epizoda!

Ma šta da se dogodi, Sandžar umesto da pobegne bira da ostane i ne dozvoljava nikom nevinom da plati cenu. Nare je odlučna da učini sve što je u njenoj moći da izvuče Sandžara iz zatvora.

Nare je shvatila ko je podmetnuo Sandžaru i to je dovodi do velikog očaja. Povrh svega, zajedno sa pronalaskom Akinovog leša, pitanje nasledstva ponovo postaje problem i Nare se suočava sa svojim ocem. Igre koje je osmislio Guven, neće stati samo na tome.

Pogoršanje zdravstvenog stanja Halise Efe, zabrinuće kompletnu porodicu Efeolu. Ono što se desilo sa Sandžarem u zatvoru,takodje svima uliva strah u srce, a naročito Nare. Nare je svesna da se Sandžar mora izvući iz zatvora bez obzira na cenu.

Gediz svim silama pomaže Nare da spasi kuma, koji mu nije oprostio. Hoće li se njih dvoje moći usuditi da učine sve neophodno za Sandžarevu slobodu? Postoji li mogućnost da se za Sandžara, koji je doživotno osuđen i čiju nevinost izgleda nemoguće dokazati, desi čudo?!

Sve epizode Ambasadorova kći

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *