Ambasadorova kći 16. epizoda! Gediz po prvi put ne podržava Nare!

Ambasadorova kći- Sefirin Kizi

Ambasadorova kći 16. epizoda! Gediz po prvi put ne podržava Nare!

By  | 

Ambasadorova kći 16. epizoda! Gediz po prvi put ne podržava Nare!

Nare odlučuje da uzme svoju kćerku i napusti grad, jer se Sandžar priprema da bude otac detetu druge žene. Ona shvata da u njegovom životu više nema mesta za nju i njenu kćer. Ona predlaže Elvan da krene sa njima. Govori joj da pođe sa njima i izgradi novi život daleko od Efeouglu muškaraca. Gediz to posmatra kao beg, a ne novi život, i ljut je. Po prvi put on ne podržava Nare. Sandžaru je besan i uništen kad sazna da Nare hoće da ide.

“Ako odeš, postaću vrlo loš čovek. Uzeću moju kćer i zatvoruću je u palatu. Ako voljena osoba umre, nastaje legenda, a ako preživi, postaje laž.”

Šta će se desiti kad dve osobe koje se vole uđu u rat oko starateljstva?

Sve epizode serije Ambasadorova kći

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *