Vraća li se Soham u živote Hir i Virata? Novo saznanje!

Vesti

Vraća li se Soham u živote Hir i Virata? Novo saznanje!

By  | 

Vraća li se Soham u živote Hir i Virata? Novo saznanje!

Članak napisala Maja. 🙂

Vaša i naša trenutno najomiljenija, ali i najpopularnija, indijska serija “Shakti – Astitva Ke Ehsaas Ki” (na našim prostorima poznata pod nazivom “Sestre”, jer se kao takva izvesno vreme prikazivala na kanalu OBN), nakon velikog skoka od 16 godina u seriju je primila, između ostalog, glumca Avinaša Mukerđija, koga poznajemo još iz serije “Mala nevesta”. Imao je ulogu Sohama, Varunovog i Surbinog biološkog sina, odnosno Harmanovo i Somijino usvojeno dete. Sohamov život je bio trnovit od detinjstva zbog njegovog lošeg oca Varuna, koji ni po čemu nije mogao da mu bude dobar uzor ili pruži povoljan uticaj. Međutim, Somija ga je, nakon Harmanove smrti, gajila zajedno sa Hir i Rohanom i uspela je od njega da napravi dobrog čoveka. On je izrastao kao brat i čuvar svoje sestre Hir, njena najveća podrška i oslonac. No, njegova ljubav se slomila nakon što je on doznao njenu rodnu istinu, činjenicu da je Hir zapravo kinar. Uz Šano koja ga je dodatno čačkala da ide protiv Hir i svoje porodice, Sohamov lik sve više je postajao mračan i na kraju on je ispao veliki neprijatelj Hir i njene porodice. Kad je Prito to otkrila, zajedno uz Haraka i Rohana, smestila mu je ubistvo i udružila se s policijom da Sohama stavi iza rešetaka. Soham je jedanput to izbegao, ali drugi put kad je došao u kuću Singovih s namerom da spreči venčanje Hir i Virata, Rohan ga je uhvatio i predao u ruke vlasti. Soham jeste obećao da će se vratiti da im se osveti, ali to je bilo poslednje što smo čuli od njega.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


On je tom prilikom bio odveden u zatvor, a njegova sestra Hir je pomislila da je svojevoljno otišao od njih iz besa što se ona udaje za Virata. Mnogi obožavatelji pitali su se gde li je Soham sad i hoće li se vratiti u seriju “Shakti” ili su rešetke za njega zaista rešetke, te će upravo iza njih provesti dosta vremena. Trenutno se serija bavi Hir, koja prihvata svoj novi identit Apsare i pokušava da udalji Virata od sebe, pa se postavlja pitanje hoćemo li Sohamov lik više ikad videti natrag.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *