Fatalna ljubav – 44. i 45. epizoda – Jusuf je otet!

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav – 44. i 45. epizoda – Jusuf je otet!

By  | 

Fatalna ljubav – 44. i 45. epizoda – Jusuf je otet!

44: Socijalni radnici obaveštavaju Jamana i Seher da policija traži Jusufa. Jaman besni i baca stvari sa stola. Seher mu kaže da kontroliše bes, Jusuf ih čeka, ne mogu ga razočarati. Jaman je izbaci iz sobe. Ikbal kaže Zuhal da će kad se ova stvar sa Jusufom završi, Sehar će postati nevidljiva i napustiti kuću. Neki čovek zaustavlja Jusufa na ulici i pita ga da li se izgubio i ko su mu roditelji. Jaman izlazi iz kuće. Seher pokušava da ga zaustavi, misli da je saznao nešto u vezi Jusufa što ne želi da joj kaže. Čovek koji je zaustavio Jusufa javlja nekome da ima vredni dragulj za njega.

45: Jaman pokuša na sve načine da pronađe Jusufa. Ikbal kaže Zuhal da su se rešili Jusufa, sad je Seher na redu. Jamanov čovek obavesti Jamana da je ilegalni pregovarač poi menu Attar rekao da imaju novo dete u grupi dece koja prose. Jaman stiže u to sklonište i prebije ljude koji se tu nalaze i zahteva da zna gde je Attar. Jusuf kaže čoveku koji ga je oteo da će ga stric spasiti, na šta mu ovaj odgovori da mu je već pronašao novog strica. Jaman i Seher stižu do nekog skloništa i on joj kaž da sačeka ispred, a potom izvadi pištolj i razvali vrata.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *