Fatalna ljubav – 46. i 47. epizoda – Jaman otme Jusufa!

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav – 46. i 47. epizoda – Jaman otme Jusufa!

By  | 

Fatalna ljubav – 46. i 47. epizoda – Jaman otme Jusufa!

46: Seher kaže Ikbal da misli da je Jaman oteo Jusufa. Jaman koji je sa Jusufom mu kaže da se više neće vraćati tamo. Jusuf upita da li će Seher doći tu da bude sa njima. Zuhal i Ikbal se nerviraju jer ovo nije bilo po njihovim planovima. Jaman kaže da ma šta bilo neće dati Jusufa, jer ništa nije važnije od njega. Seher brine da će posle ovoga još teže vratiti Jusufa. Jaman pomiriše Seherinu maramu koju je Jusuf sačuvao.

47: Seher, koja je pronašla Jamana i Jusufa, kaže Jamanu da nju zanima sve u vezi Jusufa koliko i njega i doda da ne zna zašto ga je doveo tu. Jaman odgovara da ga je doveo tu jer ne može da podnese da ga opet izgubi. Ikbal je uplašena da Jaman ne uradi nešto ludo. Jusuf hoće da se igra sa Seher i Jaman – on će biti njihovo dete a oni njegovi roditelji. Neka žena spoji ruke Seher i Jamana i kaže da je to dete amanet od Boga, neka nikad ne puste ruku jedno drugog da bi Jusuf bio srećan. Jaman priča sa nekim telefonom i kaže mu da obavesti advokate – ako oni ne mogu da nešto urade, za njih (Jamana i Jusufa) nema povratka. Čovek upita da li će i Seher poći. Jaman odgovori da neće, samo Jusuf i on idu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *