Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 4. epizoda – Prabhakar doživi saobraćajnu nesreću!

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 4. epizoda – Prabhakar doživi saobraćajnu nesreću!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 4. epizoda – Prabhakar doživi saobraćajnu nesreću!

Prabhakar pita Srikanta za slučaj. Shvativši da priča o slučaju sa drogom, Srikant zatraži da ne kaže KK-u. Prabhakar kaže da mu neće reći jer bi se KK loše osetio, ali ako ne reši to, moraće da mu kaže. Da mu sat vremena. Srikant se iznervira.
Anuin brat blizanac Kartik priđe Anu i pita je zašto je tražila od Prabhakara da joj pokaže gradilište a ne od njega. Anu kaže da je mislila da je zauzet. Srikant i Kartik se pogledaju. Anu i Prabhakar odu u odvojenim autima. Snajperista nanišani Prabhakara.
Siddhant uspe da iznervira advokate suparničke strane koji razgovaraju sa njegovim klijentom. Uveren je da će sad da izgube. Siddhanta pozove Purva i on se šokira. Istrči sa posla i dođe u bolnicu. Purva mu ispriča da je Prabhakar imao saobraćajnu nesreću. Anu se pojavi tu i objasni da je Prabhakar išao na važan sastanak. Pita kako je. Siddhanth odgovara kao vojnik koji primi metak u grudi. Doktor im saopšti da je Prabhakar dobro, ima samo par povreda. Oni uđu kod Prabhakara. Anu prebaci Siddhantu da se ponaša kao da ga nije briga. Siddhant odgovori da razum može da se kontroliše, ali ne i srce.
Po izlasku iz bolnice, Siddhantova mama pita Anu da ih odveze kući. Anu pristane. Siddhant negoduje, ali se Anu ne obazire na njega. Siddhant besni na Purvu jer je pozvala Anu kući. Oni se upute kući.
Srikant je u svojoj sobi. Ne uspe da zakopča košulju pa mu žena pomogne, a usput ga provocira rekavši da ne može da se pobrine ni za dugme, kako će tek onda da se pobrine za posao. Neće dobiti ništa. Doda da je Kartik veoma agresivan, pa ga obavesti da ga otac zove. Srikant se unervozi pa objasni ženi da Prabhakar huška KK-a protiv njega. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *