Mehndi Hai Rachne Waali – 27. epizoda – Palavi ima poslovnu ponudu za Ragava!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 27. epizoda – Palavi ima poslovnu ponudu za Ragava!

By  | 

Mehndi Hai Rachne Waali – 27. epizoda – Palavi ima poslovnu ponudu za Ragava!

Ragav govori Palavi da su mu dosadila njena predavanja. Tu je Ragavova saradnica po imenu Puđa koja se bavi izvoznim poslovima. Strašno joj se dopadne sari koji Palavi drži u ruci i naruči još 50 komada od nje. Ragav je zamoli da sačeka napolju. Potom saopšti zadovoljnoj Palavi da će kupiti njene sarije da bi dokazao koliko su jeftini. 
Viđej se naljuti čuvši da Suločana kobajagi razgovara telefonom sa osobom koja je videla Palavi sa Ragavom negde. 
Palavi predloži Ragavu poslovni dogovor. Ragav isprva počne da se smeje, sav je arogantan i prokomentariše da ulična radnja želi da posluje sa svetski poznatim brendom kao što je njegov. Palavi mu položi sve činjenice na sto i oštro objasni da bi on bio na dobitku. Zapravo se informisala putem knjige/magazina kako se suočiti sa klijentom koji ima problema sa egom. 😀 
Viđej pita Krišnu kakav je odnos između Palavi i Ragava. Utom stiže Palavi zadovoljna što je sklopila dogovor sa Ragavom koji će im doneti veliki profit, obavesti Krišnu i da moraju da se spreme za sledeću veliku porudžbinu. Viđej misli da je bespotrebno sumnjao u nju.
Ragavovi zaposleni komentarišu da su prvi put videli Ragava bez reči pred Palavi.
Viđej se vraća kući i upozori Suločanu da se drži podalje od Palavi.
Farhad informiše Ragava o nekom nastalom problemu sa zaposlenima.
Nikil predloži Palavi da putem interneta reklamiraju njihovu radnju.
Ragavovi zaposleni odbijaju da rade i prime platu dok on ne prihvati Palavinu poslovnu ponudu. Ragav nazove Ammu kojoj se dopadne sari koji je Palavi ponudila. 
Počinje Mansin haldi. Suločana ima komentar za Palavi koja bi da nanese Mansi haldi iako je udovica. Palavi je savetuje da unapredi i svoje razmišljanje kao što to radi sa kozmetikom. Suločana joj na kraju dopusti da nanese haldi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *