Mehndi Hai Rachne Waali – 79. epizoda - Palavi ošamari Ragava!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 79. epizoda – Palavi ošamari Ragava!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 79. epizoda – Palavi ošamari Ragava!

Ragav pokaže snimak u kom je Suločana priznala sve Dešmukovima kao dokaz da je Palavi nevina. Međutim, Viđej odbija da poveruje rekavši da ih je Palavi svakako demantovala udajom za njega. Takođe optuži Ragava da je udario Suločanu. Ragav kaže da oni zapravo ne zaslužuju Palavi koja bi umrla za svoju porodicu i odlazi odatle.
U putu kući, Ragavu se obraća njegova savest (još jedan Ragav koji priča sa njim) koja ga savetuje da bude iskren prema Palavi i otkrije joj kako su Dešmukovi reagovali.
Ragav sve ispriča Palavi i veli da je Viđej poverovao Suločani, a ne njemu. Palavi mu objašnjava i pokušava da ga navede da uvidi kakvu je štetu naneo u njenom životu svojim postupcima, zauvek joj je oduzeo porodicu koju je imala nakon Mandarove smrti. Ragav govori da nije samo on kriv, već i njena porodica koja ju je izbacila na osnovu laži koju je izgovorio jedan stranac. Otkako je otišla od njih (Dešmukovih), samo plače. Neka ih ostavi iza sebe i biće joj bolje. Palavi ga u naletu besa ošamari što je to izrekao. Počne da plače i traži od njega da je ubije već jednom.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno