Ljubav na silu 22 epizoda - Turske-Serije.Net

Ljubav na silu

Ljubav na silu 22 epizoda

By  | 
Ljubav na silu 22 epizoda

Zilan

Ljubav na silu 22 epizoda

Benu od Jusufa cita pismo.Kod nje u sobu dolazi majka.Pita je kako je a ona kaze da je bolje i da ce ozdraveti do veceras.Majka i otac pitaju Resula gde su Zilan i Hazar.On kaze da je najbolje da odsedaju u hotela.

Nizar odlazi kod brata Hasana i razgovaraju o iznenadnom putovanju Hazara i Zilan. Dolazi do rasprave izmedju brace.Hasanova zena podrzava Nizara i kaze da je ovog puta sve pametno rekao.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Azam odlazi u hotel i zove Zilan,Hazara i Dzivana da dodje u njegovu kucu.Kaze da njihov obicaj nije takav.Predpostavlja da je njegov sin Resul,uzrok njihovog ne dolaska.Nakon toga svo troje odlaze kod Azama.Cela njegova porodica ih prihvata ljubazno osim Resula. On je nezadovoljan njihovom posetom.

Asja u kafic srece bivsu ljubav i sa njim razgovara o svom zivotu.Hazar u razgovoru sa Azamom kaze da su tu dosli da posete porodicu njihovog ubijenog vozaca.Azan kaze da ce sutra svo troje krenuti tamo .Svi se u kuci lepo ophode prema gostima osim Resula.On na svakom koraku zeli da da na znanje da ti gosti u njegovoj kuci nisu pozeljni.

Zilan i Hazar razgovaraju o pistolju koji je nadjen u njenoj sobi .Dilan razgovara sa Dzivanom o njegovom pokojnom bratu, Ardi.On kaze da svog brata nikad nece zaboraviti.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *