Ljubav na silu epizoda 87 - Turske-Serije.Net

Ljubav na silu

Ljubav na silu epizoda 87

By  | 

Ljubav na silu epizoda 87: Hazar odlazi kod Azama i traži Resula. Govori da je u ovom trenutku to najbitnije. Hazar obaveštava Azama i njegovu suprugu da je Zilan u novoj kući. Nizar govori svojoj sestri da mu Ahuzar neće nikada oprostiti. Džesur obaveštava svoje roditelje da Ahuzar i Nizar odlaze kod Benu. Burdžu govori Seri da je odlučila da kaže svojima za Ardu. Kod Zilan dolazi Ruja. Zilan razgovara o tome da sve svoje voli ali da oseća potrebu da bude sama.

Ruja je optimista i govori joj da udružene mogu sve da prebrode. Zilan se u društvu Ruje oseća prijatno i opušteno. Dželal prijavljuje polciji gde se Resul nalazi. Hazar odlazi kod Burdžu da vidi Ardu. Dželal i Resul razgovaraju o Zilan. Resul je ljut na brata želala i govori da ga je izdao. Burdžu kaže Hazaru da želi da ode kako bi omogućila njemu bolji život sa Zilan.

Hazar joj to ne dozvoljava i saopštava da mu ne može uzeti Ardu. Nizar obaveštava Hasana, Berin i Džesura da je sve bila laž, kako bi se prava istina sakrila od Ahuzar. Resul odlazi kod Zilan. Govori joj da su joj svi okrenuli ledja ali da će joj on biti podrška u ovim teškim trenucima. Hasan pred sinom, suprugom i Nizarom priznaje da je on krivac za sve ono što je Resul počinio.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Govori da on nije takav kakvog ga oni smatraju i da u njemu nema dobrote koju mu oni prepisuju. Pored Resula kod Zilan dolazi i Hazar. Resul upire pištolj u Hazara i govori da će se osvetiti njegovom ocu Hasanu i stricu Nizaru. Hazar otima pištolj od resula. Resul govori da Hazar nije ubica i da nema srca da ubije čoveka. Berin je neprijatno iznenandjena onim što je čula od Hasana i donosi odluku da napusti kuću. Priznaje da za 40 godina nije upoznala svog muža.

Hazar prijavljuje policiji Resula. Ahuzar je očajna zbog saznanja o Benu i baca se u morske dubine.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *