Rishta Likhenge Hum Naya - 46. ep.- Diya je ranjena!

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 46. ep.- Diya je ranjena!

By  | 

Diya govori Ratanu da je mora trpiti, tu stoji zbog nje. On govori da je on vlasnik svega, on će raditi šta želi. Veli da će izmijeniti papire u sudu. Diya kaže čuvarima da ga uhvate. Yash uperi pištolj u nju. Diya uperi pištolj u Ratana. Neka spusti pištolj. Kaže čuvarima da ih vode. Ratan govori da griješi. Neka ga ubije. Diya veli da nije raspoložena. Govori da ga je čekala 12 godina i da mu na silu vode. Ratan ispljune i pita šta radi. Ona mu kaže da se pozdravi sa svima. Bilo joj je lakše da ga ubije, jedina je znala da studira u Londonu. Bila je budala što je čekala. Ima nekog posla, ali kada se vrati, ubiće ga.
Kasnije, Yash dolazi do Diye i pita koji joj je plan, neka mu kaže. Ona govori da pokušava uhvatiti neprijatelja. Yash veli da je uz nju. Diya mu daje sim karticu da istraži.
Diya donosi Ratanu picu i govori da može mirno umrijeti jedući to. Ratan odbije da jede. Diya veli da će ona, čak je i pica njena. Provocira ga, on traži da mu oslobodi ruke. Diya ga oslobodi. Kaže da nije vjerovao njoj, to jr ok, ali da ne vjeruje ocu..nije lijepo slomiti nečije dostojanstvo zbog nečije priče. Pita gs da jede. Yash aktivira sim karticu i zove na zadnji pozuvsni broj, to je Raghu. Raghu unajmi čovjeka da ubije Diyu.
Diya prrbaci svo bogatstvo na Ratanovo ime. Vidi unajmljenog čovjeka iza. Raghu vidi propušten poziv i okrene broj. Kaže da će Diya sada umrijeti i uzeće papire. Yash jr šokiran. Ratan razmišlja o Diyinim riječima. Yash zove Diyu i pita gdje je. Ona pita za karticu. Udari je kriminalac autom. Diyina slika padne. Yash je šokiran. Ljudi se okupe. Ratan podigne njenu sliku i govori da je bila u pravu, ubila bi ga mnogo prije da je ona ta. Yash ga obavijesti o Diyinoj nesreći.
Najava: U operacionoj sali, Diyu vraćaju elektrošokovima. Ratan plače, slomljen je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *