Mehndi Hai Rachne Waali – 147. epizoda - Palavi se preseli kod Dešmukovih!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 147. epizoda – Palavi se preseli kod Dešmukovih!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 147. epizoda – Palavi se preseli kod Dešmukovih!

Palavi je veoma razočarana Ragavovim ponašanjem i nepoverenjem. On pokuša da joj pomogne kada se povredi u kuhinji, ali Palavi govori da ne može ublažiti njenu bol. Ragav se oseća bespomoćno. Viđej dolazi u njihovu kuću. Palavi ga pita šta se dogodilo, a on je moli da pođe sa njim. Palavi je šokirana, ali Viđej doda da nema drugog izbora jer se Mandar danas onesvestio i doktorka je rekla da ona mora biti sa njim. Ragav se ubaci pitanjem šta Palavi može promeniti, mora potražiti dobrog lekara. Viđej mu se izvinjava zbog svog ponašanja u prošlosti i traži od njega da im pomogne. Može mu čak oprati noge i popiti tu vodu. Ragav traži od njega da mu opere noge pa će odlučiti. Palavi ga pita kako može biti tako bezdušan? Ragav je siguran da je sve to Mandarova drama. Palavi smatra da iz njega progovara strah, ali ona još uvek veruje u ljudskost tako da će ići. I ostaće tamo dok Mandaru ne bude bolje. Đaja i Ragav su zgranuti.
Dr. Ramja izgrdi Palavi što nije bila tu. Palavi kaže da napušta muža i kuću zbog njega, šta više može? Dr. Ramja odvrati da njeni napori ne ppokazuju nikakve rezultate i ako se ovako nastavi, Mandar bi čak mogao pasti u komu. Palavi govori Mandaru da će ostati tu dok mu ne bude bolje. Šarda joj kaže da ga pusti da se odmori. Mandar otvori oči čim izađu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *