Život vredan življenja- 108. i 109. epizoda!

Meksicke serije

Život vredan življenja- 108. i 109. epizoda!

By  | 

108: Paloma govori Ramonu i Franciski kako je uhvatila Markosa sa nekom ženom u krevetu. Markos je uhapšen. Machado mu javlja da sudija treba da donese odluku da li će se braniti sa slobode. Alis tješi Palomu koja saznaje da je Markos uhapšen. Vraća se u Buzios kako bi pomogla Markosu. Gisel sumnja da je Diogo imao veze sa Markosovim hapšenjem.
109: Paloma nastoji od Dženifer saznati neke informacije o Diogu, ali ono što ne zna jeste da ona njemu pomaže. Takođe vjeruje da je Markos nije prevario. Albetu pozli kada sazna da je Markos uhapšen. Diogo ponuda Dženifer prevoz, a malo posle Waguinho i Alis nalaze njeno tijelo. Mauri govori Albertu da se njegova bolest pogoršala. Lulu dobije nagradu da ide na set gdje se snima Silvanina telenovela. Paloma se ponudi da pođe sa njom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *