Život vredan življenja - od 114. do 116. epizode!

Meksicke serije

Život vredan življenja – od 114. do 116. epizode!

By  | 

114: Gisele otkrije Nani da glumi da je uz Dioga kako bi razotkrila njegove planove. Peçanha uspije pobjeći policiji. Machado informiše Alberta da su našli dokaz da je Eric Feitosa napisao “Burleskni sotona”. Alberto izbaci Dioga iz izdavačke kuće, zaposleni ga podrže. Diogo saznaje da su mu računi blokirani.
115: Diogo odbije biti Gilbertov advokat na sudu, pa se on naljuti na njega. Gilberto potom pristane na saradnju sa policijom. Silvana se onesvijesti na snimanju. Machado javi Markosu da je Peçanha pristao na saradnju sa policijom, on mu je podmetnuo drogu. Javi Gisele da bi Diogo mogao biti uhapšen ubrzo. Diogo glumi da spava, a čuje njihov razgovor. Policija upada u njegov stan.
116: Izdavačka kuća je u plamenu. Gisele je vezana u kuhinji, ali uspije se osloboditi. U kući koja gori ostaju samo ona i Diogo. Ona mu prijeti pištoljem. Vatrogasci ulaze i nalaze dva tijela potpuno izgorjela. Yuri je slomljen zbog Giseline smrti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *