Fanaa Ishq Mein Marjawan – 134. epizoda - Mira se preruši u Tarinu novu učiteljicu!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 134. epizoda – Mira se preruši u Tarinu novu učiteljicu!

By  | 

Mira se preruši u Tarinu novu učiteljicu!
Agastja kaže Tari da je unajmio dobru učiteljicu za nju. To je zapravo prerušena Mira. Agastja je predstavi kao gospođu Šardu Ragarađan, najbolju učiteljicu u kraju. Paki se složi s njim da je zadrže ako se bude slagala s Tarom. Tara postavi Miri par pitanja.
Noću, Agastja iznenadi Paki romantično dekorisanom sobom i tortom na kojoj joj poželi srećnu godišnjicu. Paki se presvuče u sari crvene boje koji je dobila od njega na poklon. Pita ga odakle mu tako lude ideje. Agastja joj otkrije da je šest godina čekao na taj trenutak. Paki mu se izvini. Njih dvoje seku zajedno tortu i romantično plešu. Baš kada se zbliže, pojavi se Tara koja se probudila i prekine ih. Paki joj otkrije da im je danas godišnjica braka.
Sledećeg jutra, svi čestitaju godišnjicu Paki i Agastji. Stiže i Mira koja im isto čestita. Agastja govori da ima važan sastanak i odlazi u sobu. Svi se razbeže sem Mire i Tare. Tara donese svoje knjige, počnu sa učenjem. Mira je pita koji joj je omiljeni praznik. Tara kaže da je holi, Divali ne voli jer se plaši petarda. Mira se priseti kako je pokušala da ubije Agastju dok je bio mali. Taru uputi da nauči neku pesmicu napamet, ona kobajagi ide u toalet. Agastja se iznenadi kada je ugleda u sobi. Mira pita zašto nije ugradio kamere po celoj kući. Agastja odgovori da nije toliko jednostavno, neka ga ne pritiska inače će odustati. Mira odvrati da nema opciju da odustane. Šta mu nije jasno, neka već jednom ode u kancelariju i ppromeni dokumente o imovini na njeno ime. Želi novac već jednom na njen račun. Njih dvoje se unervoze kada ugledaju Paki koja je ušla u sobu.
Epizodu pogledajte OVDE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *