Oluja (La Tempestad) – 112. i 113. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 112. i 113. epizoda

By  | 


Oluja (La Tempestad) – 112. i 113. epizoda

112: Marinina i Damjanova ćerka počinje da diše i svi su uvereni da je živa. Oboje se raduju zbog ovog Božjeg čuda. Ernesto Kontreras pita Estersitu zašto je njegovom sinu dala prezime drugog muškarca.
Ursula ima fotografije na kojima se vidi kako Fulhensio kupuje i prodaje žene. Kaže da su to dokazi kojima može da ga uništi.
Mersedes zahteva da se Ernan skloni od njene ćerke jer je pokvaren čovek. Ernan joj uzvrati da je zapravo ona pokvarena jer je napustila svoje ćerke, ali ga Mersedes upozorava da će ga po svaku cenu sprečiti da se približi njenoj Marini.
Ernesto otkriva Ernanu da zna da ga je prijavio policiji. Ernan vadi pištolj da ga ubije, ali mu Ernesto priznaje da mu je otac.
113: Sa suzama u očima, Marina kaže Damjanu da, iako imaju zajedničku ćerku, ne mogu biti zajedno.
Estersita je uverena da je to poslednji dan života Ernesta Kontrerasa, pošto je isplanirala suptilan način da ga ubije.
Hose saznaje da Marina namerava da se uda za Ernana na predstojećem putovanju njegovom jahtom. On ne može da veruje svojim ušima.
Mersedes moli Marinu da se ne udaje za Ernana jer je on loš čovek koji samo zlo čini ljudima. Marina ispituje Ernana o njegovim poslovima. Ernan je u trenutku zatečen njenim pitanjem. Hose, Mersedes i Ursula odlaze u Ernanovu kuću da pretraže sobu u kojoj je Zuli spavala i pronađu dokaze protiv Ernana. Ernanovi ljudi jure Mersedes i Hosea, pucajući na njih iz vatrenog oružja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *