Siročad - 132. epizoda - KRAJ SERIJE!

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – 132. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 

Djeca koja iskuse uzbuđenje ispita počinju se radovati ​​o tome koji su univerzitet upisali i svojoj budućnosti. Stvari ne idu dobro za Omera i Susen, koji žele da se vjenčaju što prije.

Postoje događaji na frontu Berka i Aybike koji će sve usrećiti. Dok je Oguldžan u radosti ostvarenja svojih snova, između Yasmin i Tolge duvaju hladni vjetrovi. 

Preispitujući ono što je do sada doživio, Akif donosi važnu odluku o svom životu. Dok stvari idu dobro za Orhana, Emel je sretan što ostvaruje još jedan san.

Došao je srećan dan za Omera i Susen. Napokon njihovo vjenčanje. Susen sva nervozna zbog svega, zaglavi na sred puta sa autom, te ima jako zanimljiv prevoz do Omera. Omer srećan isčekuje svoju mladu. Berk uživa sa malim blizancima.

Omer i Susen su postali muž i žena. Akif se predaje policiji i Nebahat ga ispraća u zatvor sa suzama u očima. Oguldžan je srećan zbog Omera. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *