Siročad - 126. i 127. epizoda!

Kardeşlerim/ Siročad/ Snaga obitelji/ Moja braća

Siročad – 126. i 127. epizoda!

By  | 

126: Susen govori Omeru kako je veoma boli prst na ruci i urade snimak. Omer joj pregleda prst i pita je kako se to desilo. Susen mu priča. Berk je jako ljut i emotivan zbog svega. Aybike mu je jedina podrška i uvijek je uz njega. Akif krade telefon. Nebahat čupa Sureyyi kosu i udara je u dvorištu. Gokhan se ponovo sveti Ayli pokušavajući da je uguši jastukom. 

127: Dok su Yasmin i Aybike, koji su neutralisali Gokhana da bi se branili, u velikoj napetosti i nesvjesni svega, Akif i Şevval imaju drugi plan za Gokhana. Ispostavilo se da je Aytenin šef, koji započinje novi posao u komšiluku neko koga Orhan nije očekivao. 

Orhanov stav prema Džansu dovodi do toga da se Oguldžan približi Ayten i Džansu. Dok su neke činjenice koje je Susen saznala o svojoj majci dovele do radikalnog razvoja njenog odnosa s Omerom, Aybike i Yasmin suočavaju se sa velikim šokom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *