Prkosna ljubav – 142. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 142. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 142. epizoda

Luz Marija predlaže Majalen da zavede Pabla kako bi je zaboravio.
Dante obaveštava Danijela da je Abraham u zatvoru pod optužbom za zloupotrebu položaja i da je Gaston dobio vakcinu. Mirjam ih čuje i traži objašnjenje. Oni odgovaraju da se Abraham predao jer je shvatio svoju grešku što je Danijela poslao u zatvor, a da ga nije ni ispitao. Mirjam ih upita zašto su se prema njoj ponašali kao da je smrtno bolesna.
Dionisio prijavljuje Agustinu za prodaju udela u lažnim penzionim fondovima.
Kajetano dovodi Isadoru na svoj ranč i predstavlja je slugama kao novu gazdaricu. Dionisio zove Isadoru da joj kaže da je Agustina pobegla. Već je prijavio i ona (Isadora) samo mora da spreči Agustinu i Kajetana da razgovaraju.
Ileana plače zbog Jaga koji joj kaže da je vreme da ide. Ileana kaže Kajetanu da ju je Isadora izbacila iz kuće, a on kaže da je bila imala pravo što je to uradila. Ileana mu kaže da nešto nije u redu sa njim i da ta žena sigurno želi da mu naudi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *