Prkosna ljubav – 116. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 116. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 116. epizoda

Danijel kaže Mirijam da on ima još mnogo posla u Meksiku i da ne želi da ode dok ona ne obavi lekarski pregled. Međutim, lekari ga uveravaju da je Mirijam sposobna da putuje.
Kamila se poveri Marijanu da voli Danijela i da će se boriti za njega. Marijano joj kaže da će biti veoma teških trenutaka, ali da će on uvek biti uz nju, ako joj ikada zatreba.
Kajetano kaže Marijanu da će posle rastave otići na dugo putovanje.
Danijel govori Abrahamu da odmah povuče sve optužbe protiv njega u Čileu. Abraham mu obećava da će to učiniti i izvinjava mu se za sve zlo koje mu je naneo. Danijel mu kaže da su Dionisio i Isadora jedini krivci za sve, ali on, nažalost, nema dokaza protiv njih. Abraham mu otkriva da je on verovao da je Alonso Laskano glavni krivac za sve. Danijel odgovara da je upravo to ono u šta Dionisio i Isadora žele da svi veruju. Abraham mu se zaklinje da će sve istražiti kako bi odgovorni platili za svoje zločine.
Mirjam govori Kamili da joj Danijel daje svoj deo nasledstva i traži od nje da ga ubedi da se što pre vrati u Čile. Zatim pogleda u Kamilinu burmu i pita je ko joj je muž.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *