Šerbet od brusnice – 52. epizoda

Šerbet od brusnice - Kızılcık Şerbeti

Šerbet od brusnice – 52. epizoda

By  | 

Šerbet od brusnice – 52. epizoda

Doga priznaje da je trudna i moli majku da to neko vreme zadrži u tajnosti. Kivildžim je prinuđena da prihvati kako ne bi uznemirila ćerku.
Abdulahov Kovid karantin se nastavlja.
Umut je u depresiji nakon svega što ga je skoro snašlo, a Nursema se sve teže nosi sa tim, njena nelagoda raste sve više.
Pembe je presrećna što se Nilaj pomirila sa Mustafom i vratila kući, a kako bi ispunila svoj zavet, mora da primi nepozvanog gosta u kuću.
Doga sada žali što se rastala od Fatiha i čini razne poteze kako b ponovo srela svog bivšeg muža.
Omer saznaje da njegov sin Metehan viđa sa mnogo starijom ženom od njega i čini sve da okonča ovu situaciju, ali džabe, ne može da natera Metehana da ga posluša.
Stiže i dan veridbe Fatiha i Gorkem. Unalovi su presrećni, ali se na veridbi pojavljuje Kivildžim koja želi da razgovara sa Fatihom. Pembe se, naravno, odmah obruši na nju i Kivildžim kaže da oni traže nevestu za njihovog sina dok je njena kćerka Doga trudna. Svi prisutni su u šoku. Kivildžim potvrdi da su dobro čuli, Doga je trudna. Međutim, tu se pojavljuje Alev koja govori da Doga nije trudna… Ona (Alev) je trudna. A dete je Abduhalovo!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *