Šerbet od brusnice - 33. epizoda

Šerbet od brusnice - Kızılcık Şerbeti

Šerbet od brusnice – 33. epizoda

By  | 


Šerbet od brusnice – 33. epizoda

Dolaskom bebe, u kući Unalovih je praznično raspoloženje. Posebno su Fatih i Pembe izuzetno srećni. U Kivilžiminoj kući, pak, vlada tugovanje. Kivildžim i Doga preduzimaju mere da promene rezultat pritvora uz vođstvo svog advokata, ali će se svi njihovi napori obiti o glavu Fatihovim zaverama.
U Alevin život se vratio Ruzgar.
Omer i Ertugrul se upoznaju u svojim poslovnim odnosima, a kasnije se i zbližavaju kao rezultat njihovog zajedničkog putovanja u Nemačku.
Na Nilajino insistiranje, Pembe i Nursema će joj organizovati proslavu hidžaba, a zabava u restoranu postaje izuzetno uzburkana kada se tamo pojavi Alev.
Kivildžim ukopča šta se dešava, tačnije da je Fatih potkupio Doginog advokata i zajedno sa Dogom pokuca na vrata Unalovih. Obe se obruše na Fatiha koji im otvoreno govori da ne mogu ništa, ali spreman je na kompromis ako Doga ostane u njegovoj kući. Dodatan uslov je da više nikada ne vidi majku. Doga je primorana da se vrati u kuću Unalovih, iako je Kivildžim moli da to ne radi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *