Šerbet od brusnice – 66. epizoda - Kraj 2. sezone!

Šerbet od brusnice - Kızılcık Şerbeti

Šerbet od brusnice – 66. epizoda – Kraj 2. sezone!

By  | 

Šerbet od brusnice – 66. epizoda – Kraj 2. sezone!

Pembein ceo svet se srušio nakon što je od Nilaj saznala (i videla slike) da su Omer i Gorkem ljubavnici. Sve i da hoće da porazgovara sa Gorkem po tom pitanju, to je nemoguće jer ova odmah prelazi u napad protiv nje. Pembe je bespomoćna i tužna, a centar njene pažnje su njih dvoje (Omer i Gorkem).
Svesni da je Sonmez jako uznemirena zbog skorašnjeg incidenta, Kivildžim i Omer reše da je obraduju tako što organizuju krstarenje. Nursema bi da uzvrati Ruzgaru lepi gest koji je imao nakon Kivildžimine zabave i poziva ga da se prozove jahtom. Nakon što provedu lep dan zajedno, Ruzgar reši da je zaprosi.
Doga se u potpunosti prepustila Giraju koji je osvojio.
Kivildžim i Omer, kao i svi ostali, dolaze kod Unalovih na večeru. Napeto je. Nilaj pred svima kaže da je Omer spavao sa Gorkem i pokazuje slike Fatihu. Fatih je zapanjen, obruši se na Gorkem, samo što ne nasrne na nju. Gorkem u bunilu pita Omera zar nije on bio taj koji je progonio. Omer viče i na Omera. Gorkem beži na sprat i zaključa se u sobu. Fatih pobesnelo lupa na vrata kao lud da mu otvori. Mustafa je sa njim. Kada napokon probije unutra, Gorkem zgrabi vazu i gađa u Fatihovom pravcu, ali pogodi Mustafu po licu.
Za to vreme, Abdulah i Omer se žestoko sukobe i nasrnu jedno na drugog, jedva ih razdvajaju. Nilaj u jednom momentu vidi kroz prozor i vikne da je neko pao sa sprata. Svi izlete napolje gde zatiču Gorkem kako leži na zemlji, a Fatiha na terasi…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *