Šerbet od brusnice – 69. epizoda

Šerbet od brusnice - Kızılcık Şerbeti

Šerbet od brusnice – 69. epizoda

By  | 

Gorkem, koja pokušava da popravi odnos sa Fatihom, kreće u ofanzivu koristeći moć svog oca. Novonastala situacija u firmi omogući Abdulahu i Fatihu da konačno predahnu.
Kivildžim je počela da radi u Džemalovoj izdavačkoj kući i veoma je zadovoljna svojim poslom. Njena jedina briga je da ublaži majčinu bol.
Dok Giraj i Heves nastavljaju svoju vezu u tajnosti, rođendanska zabava koju Doga organizuje za svoju ćerku okuplja celu porodicu. Tu je čak i Fatih sa Gorkem.
Doga i Fatih naposletku moraju da se okupe zbog njihove male ćerkice Džemre.
Mustafa saznaje da je njegov otac bio nepravedan prema njemu prilikom raspodele akcija u firmi i odlučuje da preduzme akciju.
Meri, koja sumnja u dadilju kojoj je Abdulah poverio bebu Alev, umeša se u ovaj incident, što izaziva veliki problem.
Znajući da će mu Kivildžim osporiti starateljstvo, Abdulah se obrati Pembe, utočištu u koje veruje. On se, naime, pojavi na njena vrata.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *