Šerbet od brusnice - 8. epizoda

Šerbet od brusnice - Kızılcık Şerbeti

Šerbet od brusnice – 8. epizoda

By  | 

Šerbet od brusnice – 8. epizoda
Fatih je i više nego ljut na Dogu koja je nastavila svoje studije bez njegovog znanja. Kivildžim čak prisustvuje njihovoj svađi i jako je ljuta na njega. Njih dvoje se žustro sukobe, dok je Doga zbunjena. Doga je prilično oprezna da ostali članovi porodice ne shvate ništa o ovome i to joj polazi za rukom, ali odnos između Fatiha i Kivildžim je zategnutiji nego ikada ranije. Međutim, i Fatih i Doga nastavljaju da se svađaju i tenzija samo raste. Nilaj pokušava da preokrene situaciju u svoju korist.
Kajhan (Dogin otac) posluje sa svojim zetom.
Nakon tužbe sa Kivildžim, Kubra je upoznaje u sasvim drugačijem svetlu i obe još jednom shvataju da je majčinstvo iznad svih predrasuda.
Dogina nelagoda sa Fatihovim prijateljima izaziva buru problema, dok je Kivildžim u ogromnoj opasnosti od muža zlostavljane žene.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *