Organizacija – 115. epizoda

Organizacija - Teşkilat

Organizacija – 115. epizoda

By  | 

Pošto je zgrabio torbu koju svi traže, Altaj traži način da pobegne. Sada mu je cilj da isporuči torbu Neslihan. I dok Neslihan pokušava da mu uđe u trag, Altaj dovodi sebe u opasnost kako bi po svaku cenu zaštitio torbu. On je u žestokom sukobu, biva ranjen, tačnije upucan. Pronalazeći poruku koju je ostavila Selen, Neslihan i njen tim još jednom shvataju važnost torbe. Dok Neslihan želi da oduzme torbu od neprijatelja, ona takođe daje sve od sebe da spase Altaja.
I iako se junačni borio, on više nije mogao da zaštiti torbu. Neslihan mu pruži prvu pomoć.
Kate ludi što je Altaj pobegao.
Nazli je oslobođena svih optužbi.
Altaj uplakan gleda video poruku koju mu je ostavila sestra Selen.
Korkut se nalazi u opasnosti zbog Hamdijevog poteza protiv njegovih rivala. Znajući da će njegova dužnost biti ugrožena ako stvari krenu po zlu, Korkut pokušava da zadrži smirenost iako je nervozan.
Pred Altajem i Neslihan je nova operacija, njih dvoje, skockani samo tako, odlaze na jednu zabavu, a važno je da gosti sa zabave misle da se njih dvoje zabavljaju. Neslihan i Kate se tom prilikom upoznaju. Altaj prima šokantan poziv, to je njegova sestra Selen: “Bato, spasi me!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *