Organizacija 87. i 88. epizoda!

Organizacija - Teşkilat

Organizacija 87. i 88. epizoda!

By  | 

Organizacija 87. i 88. epizoda!

87. epizoda
Uzay je ranjen i svi se pitaju za njegovo stanje. Omer godinama nije puštao nikoga u svoj život i nije voleo nikoga osim Zehre.
88. epizoda
Ömer pokušava priskočiti u pomoć timu koji je zarobljen Antonovim podmuklim planom. Neprijatelj pokušava momčad dovesti u još težu situaciju. Međutim, ono što zaboravljaju je da je ispred njih Ömer Atmaca.
Dok se Ömer bori s Antonom na terenu, Četin pokušava ostati blizu Neslihan. Iako je firma sigurna u savršenstvo svojih planova, Ömer i njegov tim poremetiće igru ​​koju su postavili neprijatelji. Čak i ako moraju žrtvovati sebe ili jedni druge na ovom putu…
Kad se Ömer i njegov tim spremaju izvesti novi trik, Neslihan ih štiti i pokriva im leđa. Iako je Neslihan na rubu smrti, nastavlja se boriti za svoju zemlju. Omer uči Neslihan kako će precizno pucati i nakon njenog lošeg dana, zagrle se i on je teši govoreći joj da ce sve biti u redu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *