Iffet - 57. i 58. epizoda!

Iffet-nevinost

Iffet – 57. i 58. epizoda!

By  | 

Iffet – 57. i 58. epizoda!
57 epizoda:
Ishan pali kuću.Džemil oseća dim, budi se i u naručju iznosi Iffet.Nil se opija.Ishan joj govori da se spakuje i da sutra odlaze u London.Džemil poziva Arifa i on ih uzima pod svojom zaštitom.Arif obaveštava Dilek da je Ishan pokušao da ubije Džemila i Iffet.Nil odlazi kod Ahmeta i na fin način ga obaveštava da je njegova kćerka pobegla sa Džemilom.Ona govori Ahmetu da je kćerki dao ime Iffet, ali je nije naučio šta to znači.

Ahmet odlazi besan kući, maltretira Nimet i Saime i odlazi nekud.Arif dolazi kod Ishana i uručuje mu papire za razvod.Ishan cepa papire za razvod.Arif kaže da će se onda sve okončati na grub način.Iffet zove Nimet, ali je ona jako ljuta na nju.

58 epizoda:
Džemil i Ishan pretiču jedno drugog kolima,Ishan izlazi iz auta i puca u pravcu Džemilovih kola, Džemil gubi kontrolu nad volanom i udara ga.Betul ima lažne bolove, Erhan je vodi lekaru i on govori da bi mogla da pobaci, njih dvoje to kriju od Asuman.
Džemil i Iffet su u autu.Iffet vidi oca i pokušava sve da mu objasni.Ahmet gleda u Džemila i pljuje kćerku u lice.Ishan se sve više opija.Džemilu se inficirala rana od metka koji ga je okrznuo dok je Ishan pucao na automobil u koji se on nalazio.Džemil i Iffet se spremaju za odlazak u Antaliju.Džemil gubi svest i pada.DIilek vraća verenički prsten Arifu i govori mu da bi se uvek prepirali oko Ishan, Iffet i Džemila.Dolaze ambulantna kola i Iffet i Džemil odlaze sa njima.Ishan je sa ljudima takodje tu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *