Elif 148 i 149 epizoda - Turske-Serije.Net

Elif

Elif 148 i 149 epizoda

By  | 

page
Elif 148 i 149 epizoda
148 epizoda

Melek je zbunjena zbog informacija koje je dobila o svojoj prošlosti. Kenan želi saznati šta se dešava, nakon što ugleda Melek kako razgovara sa njegovom majkom. Melek govori Melihu o sumnjama koje je muče. Melih biva prinuđen da donese veliku odluku kada vidi da se Melek guši zbog svega što joj je on rekao.


149 epizoda

Melek po prvi put nakon toliko godina ima osećaj porodične sigurnosti zahvaljujući Melihu. Sada Melek ima brata kome svim srcem može verovati. Melek, koja je nakon svih patnji pronašla sigurnu luku, zanima razlog zbog koga gospođa Alije krije sve te tajne. Melek, koja sada započinje novi život sa svojom kćerkom i bratom, želi izbrisati tragove prošlosti. Dok Alije pokušava ukloniti neke tragove prošlosti, Kenan na nju vrši pritisak po pitanju Melek.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *