Mn 14.12.2015.,(2072 epizoda), Nimbolin prvi dan u Anandinoj školi! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 14.12.2015.,(2072 epizoda), Nimbolin prvi dan u Anandinoj školi!

By  | 

pageNimbolin prvi dan u Anandinoj školi!

Epizoda počinje kako Mangla traži od Nimboli da se spremi za školu jer je to obećala dr. Anantu.Anandi se smeje kad je čuje.Nimboli se slaže.Mangla joj signalizira nešto.Anandi pakuje kutiju za užinu Nimboli i Šivamu.Mangla dopuni Šivamovu kutiju.Nimboli je srećna kad vidi 4 ladoo u plavoj kutiji.Anandi joj kaže da je za nju upakovala užinu u rozu kutiju.Nimboli je tužna i kaže Mangli da je Anandi stavila 4 ladosa za Šivama, a samo 2 za nju.Mangla joj kaže da je Šivam Anandin sin i da je normalno da ga voli više.Obećava joj da će ona njoj doneti još ladoo jer je ona njena majka.Nimboli srećna odlazi.Mangla smatra da je uspešna u stvaranju nevolja izmedju Nimboli i porodice.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Anandi pita Nimboli kako se oseća u školu.Nidhi joj kaže da će ona paziti na Nimboli.Anandi kaže Nimboli da vredno uči, Nidhi je odvodi u učionicu.Nastavnica motiviše Nimboli za rad.Nidhi joj objašnjava crtanje.Nidhi joj kaže da ima iznenadjenja za nju pošto zna da voli da pleše.Nimboli je pozvana na scenu za ples. Anandi joj kaže da joj je pripremila haljinu i da ide.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *