Car Ašoka Veliki – 305. i 306. epizoda - Nicator dolazi u Patliputru, Ashoka odlazi u Kalingu da vrati tron i poštovanje Jagnnath-u! - Turske-Serije.Net

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 305. i 306. epizoda – Nicator dolazi u Patliputru, Ashoka odlazi u Kalingu da vrati tron i poštovanje Jagnnath-u!

By  | 

Car Ašoka Veliki – 305. i 306. epizoda – Nicator dolazi u Patliputru, Ashoka odlazi u Kalingu da vrati tron i poštovanje Jagnnath-u!
Prevod: Sinderella. Hvala!

305.epizoda:
Kaurvaki priča u Ashokovu korist. Bindu je pita da pozove svog oca. Kaurvaki ode. Dharmi ispadne diya iz ruke i Bindu se iznenadi videvši je.

Ashoka je povređen što je naneo bol ocu. Ljuti se na sebe. Vojnik ga informiše da je Bindu pozvao sve, uključujući i njega (Ashoka). Ashoka je zbunjen pošto je malopre Bidnu rekao da neće ni lice da mu vidi.

Nictator i Mir Khurasan spremaju plan kojim će napasti Magadh-a. Khurasan je zabrinut o Ashoki, on može učiniti sve da spasi Magadh. Nictator veli da će Simak pronaći neki način da zaustavi Ahsoka.

Ashoka dođe kod Bindu-a. Bindu ga pita koliko još želi da ga povredi. Kaže mu o Kaurvaki. Ashoka je siguran da Ashoka nije imala pogrešne namere. Bindu im kaže razlog što ih je pozvao. Vreme je da se Maharaj Janatath vrati u Kalingu i povrati svoju poziciju. Vojskom će upravaljati Ashoka.
Svi odu, Bindu kaže Ashoki da stane.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Bindu upozorava Ashoku da riznica može platiti vojsku samo ovaj mesec. Neka pazi šta radi.

Nictator je srećan pošto Ashoka im neće moći stati na put.

Ashoka ode do Dharme. Uzme blagoslove. On, Kaurvaki i Dharma se zagrle.

Ashoka ode sa trupom, ali ima osećaj da ovo nije pravo vreme.

Unani vojnik donese Nictatorovu poruku u Patliputru. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

11 Comments

  1. Sinderella says:

    307.epizoda – Nictator se sprema za napad na Magadh!

    Nictator dolazi u zatvoru da poseti Helenu.
    Helena ga srećno zagrli: ” Znala sam da ćeš doći. Spasi me! ”
    Nictator je ljut na nju: ” Bindu je napravio najveću grešku ostavivši te u životu. Pobedićemo ovog puta. Osvetiću se Mauryima za svaku sitnicu! Mislio sam da ćeš ove ljude napraviti svojim slugama. Zar te nije sramota što si ponovo izgubila od ovih ljudi? Zar sam za ovo prihvatio Chanakyinu prosidbu/predlog braka sa Chandragupta Mauryom? Nisi mogla ništa uraditi čak i nakon toliko šansi? Izgubila si svoju šansu! Sramotno je to što se ispostavilo da je moja ćerka ovakva. Šta mi ostaje ako ova vest procuri? Nemam izbora nego da te oslobodim sad. Moraću da uradim to da spasim svoje poštovanje. Prva opcija mi je da pokušam da te izvučem napolje (iz zatvora). ”

    Sushim nije siguran da li su sve ove pripreme samo za proslavu Holi-ja. Njegovo iskustvo mu govori da kad neko pokušava da bude presladak onda nešto sigurno nije u redu.
    Mahamatya ga podrži: ” Upozoriću svoje špijune. ”
    Sushim ga zaustavi: ” Ne, ovo želim sad da uradim. Imam jednu šansu da se dokažem pred ocem! ”
    Simak ih čuje.

    Nictator preklinje Bindu-a da oslobodi Helenu.
    Govori mu: ” Dobro znaš da će, ako ove vesti procure, svi gledati na mene kao na slabog cara koji nije mogao spasiti svoju ćerku. Unani bi želeli da odvedem Helenu u Unan i kaznim je! ”
    Bindu navodi razloge da ne može to učiniti. Helena je njegov kriminalac, ako je oslobodi, ceo Magadh-a će ga smatrati slabim kraljem.
    Međutim, Nictator je uporan: ” Vezani smo odnosima. Preklinjem te da se smiluješ nad Helenom… ”
    Bindu mu odvrati: ” Budi zahvalan što je i dalje živa. Žalim svoju odluku sada… ”
    Nictator, kao i Bindu, stoji na svojim rečima.
    Nictatorov vojnik uleti unutra i prokomentariše: ” Znam kako da nemoguće učinim mogućim… ”
    Bindu se naljuti: ” Šta hoćeš da kažeš?! ”
    Nicator smiruje sam sebe: ” Došao sam da proslavim, ne da se borim. Nisam imao nameru da se mešam u tvoje porodične stvari. Zaboravi ono šta što sam sad rekao. Ako još uvek imaš neke sumnje, onda ćemo ih okončati (sumnje) večeras na Holi-ju! ”
    Bindu ga pita kako on zna o njihovim festivalima toliko. Nictator odgovara da je ovog puta došao potpuno spreman.

    Ashoka želi da ide u Takshakovu palatu sam, ali svi insistiraju da mu se pridruže. Kaurvaki takođe dolazi tamo, odevena u sličnom ruhu kao Ashoka. Ashoka joj veli da je on protiv toga (da i ona pođe). Kaurvaki mu objašnjava da je prihvatila njegovu odluku kada se radilo o njegovoj domovini, ali je sada reč o njenoj domovini.
    Kaurvaki nastavlja: ” Moraćeš mi dozvoliti da dođem sa tobom. Pregledala sam mesto oko reke. Postoje neke tačke (misli na neka mesta) koje su u mraku. Ako uđemo sa zadnja vrata onda nas niko neće primetiti. Ja ću voditi i obmanjivati krokodile. Svi vi me možete pratiti i ući u palatu kad vidite priliku/šansu.”
    Maharaj Jagannath ponosno pogleda u nju (Kaurvaki).

    Sushim namerno nešto baci kako bi odvukao pažnju vojnicima. Pokrije sebe šalom i ode. Simak ga prati.

    Kaurvaki baca kamenje u reku. Svi čekaju reakciju krokodila. Krokodili konačno isplivaju. Kaurvaki, Ashoka, Maharaj Jagannath, Nayak i Acharya Radha Gupta prate svoj plan. Nastavljaju ubadati krokodile kopljem sve vreme. Na drveću se nalaze neki vojnici koji ispaljuju strele. Kaurvaki izgubi razvnotežu i padne u reku. Svi se zabrinu. Ashoka skoči u reku da je spasi. Kaurvaki uspe da probode krokodila čak i dok je u vodi. Ashoka joj pomogne.

    Takshak kaže svojim slugama da ne dira alkohol na noći Holi-ja. To je isto veče kad su ih Maurye krišom napale, mora biti oprezan.

    Ashoka i njegov tim stižu na zadnja vrata Takshakove palate. Ashoka kuca/lupa na vratima. Vojnici se zaintrigiraju. Oni otvore vrata i bivaju pretučeni od strane Ashoka i njegovog tima. Ashoka uđe sa timom unutra.

    Sushim se stalno okreće i gleda unazad da proveri da li ga neko prati. Počinje da trči da skrene pažnju osobi u slučaju da postoji neko ko ga drži na oku. Dolazi do Nictatorovog kampa.
    Sushim je sumnjiv: ” Ovde ima toliko vojnika. Nešto nije u redu. ”
    Simak takođe dolazi u kampu. Pita se gde je Sushim mogao otići.

    Jedan od Takshakovih vojnika se osvesti. On brzo otrči unutra da upozori sve.

    Sushim se presvukao u ruho Nictatorovog vojnika.

    Takshakovi vojnici okruže Ashoka i njegove vojnike.

    Nicator govori plan svojoj vojsci: ” U palati će sad u toku biti Holika Dashan pripreme. ”
    On potom kaže svom komandantu slabe tačke palate: ” Prvo ćete uhvatiti kraljice, pa decu i onda Bindu-a. ”
    Sushim takođe stoji sam. Simak ga udari u glavu s leđa. Sushim se onesvesti. Nictator zahteva da zna kako je Sushim stigao tu.
    Ljuti se na svoje vojnike: ” Zašto ga niko nije uhvatio?! Šta da ga Simak nije našao? Ovdedite ga! ”

    Takshak dolazi da vidi Ashoka i njegovu grupu.

    Najava: Simak daje nešto vojnicima da popiju nakon čega se oni onesveste. On otvara vrata za Unani vojsku da uđe u palatu.

    • helena says:

      Sindi jesi li mozda uspela da odgledas ove epizode, na yutjubu su izbrisani ili zakljucani, trazila sam neki sajt da odgledam epizode,ali nisam ga pronasla.

      • Sinderella says:

        Nisam stigla da ih odgledam. Idi na DesiTVBox-u, otvori ovu seriju, i videces imas WU i Watch Online epizode po datumima. Otvori ‘Watch Online’ koji ti treba i vise linkova, probaj sve linkove, neki bi trebao da radi. Na Youtube kasno izlazi epizoda, a nekad i ne izađe. Ako ne uspes, javi da ti slikam, pa da ti bude jasnije.

        • helena says:

          E bas ti hvala na ponudi, ja sam probala da odem tamo ali ima samo WU,nisam mogla odgledati nesto mi nece linkovi, ako ne mozes nemoj da se mucis, dovoljan je i prevod hvala ti u svakom slucaju.

          • Sinderella says:

            Verovatno ti nece linkovi jer sada otvaras. Meni su u petak radili, a sad nece. Evo, ostavicu ti u kaficu link sa jedne stranice. Javi mi da li ce ti na toj stranici otvoriti. Ako nece, probacu jos nesto da nadjem.

          • helena says:

            Moze ovaj prvi, gde si mi napisala i za broj epizod, ovaj drugi nie hrteo, inace svi ostli videoi su zakljucani.

          • Sinderella says:

            Ja sam ostavila i drugi posto meni prvi nije hteo da mi otvori, a drugi je hteo.
            Ako imas vremena danas da gledas epizodu, na DesiTVBoxu ce ti garant otvoriti ako pogledas odmah, tj.istog dana emitovanja serije u Indiji.
            A, hoces li pratiti HHN?

          • helena says:

            Nemam vremena ima danas mnogo obaveza,ali sigurno cu veceras odgledati.Ja cu pratiti HHN, sigurno znam da boli ali Pratisine serie moram pratiti, bas kao i ovu seriju, za dalje epizode mogu li na istom linku da pratim sledece epizode, koje izlaze ni sama nzm da li se serija emituje vikendom.

          • Sinderella says:

            Mozes na bilo kom linku da pratis koji ti odgovara. Nema serije vikendom. Presli su 300.epizoda, vreme je za odraslog Ashoku.
            Ocekujem te i na HHN. Kad mozes svrati, bice mi jako drago.

          • helena says:

            Vazi, dogovoreno cim budem imala malo vremena, da barem mi evoluciramo secanja na Pratisu.

          • Sinderella says:

            Cekam te tamo. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *