Dijamantis traži od Patrokla da na sve načine odloži venčanje!

Brusko-Mprousko

Brusko – od 654. do 657. epizode – Dijamantis traži od Patrokla da na sve načine odloži venčanje!

By  | 

Dijamantis traži od Patrokla da na sve načine odloži venčanje!

654. epizoda

Ahil ne može da ubedi Melinu da se vrati kući i skolnište pronalazi u bližnjima. Gethsemane se brine o mogućem ujedinjenju Sifisa i Meline. Sestre Chrism žele da ucene Dijamantisa koji koristi oružje da rastavi Laurel i Myrrh. Velika misterija će osujetiti plan Dafne gde joj jedino mogu pomoći Minas i Konstantina. Članovi Andrew porodice kao osvetu ubijaju Alcibiadesovog rođaka. U isto vreme Mateo se sprema da otputuje sa porodicom u Chaniu zbog Dafninog venčanja. Ahil je iznenađen Demeterinim ponašanjem, ona odbija da prekine vezu sa Patroklom i ponaša se ispitivački prema Mateu. Anastazija saznaje o mogućoj saradnji sa Melinom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


655. epizoda

Anastazija dolazi u konflikt sa Sifisom zbog Melinine ponude. Na drugoj strani, Andreas pita za pomoć Anastaziju zbog dogovora sa Alexis i Grivaki kako bi otkrili Alcibiadesa. Minas se sudari sa Sifisom. Žena koju on ipak istinski voli je Melina. Kada Ahil stigne u Chaniu, poseti Melininu kuću i vidi dete. Pripreme za venčanje se nastavljaju. Koukitsa nastavlja da prati instrukcije Dijamantisa koji nalazi način da otkaže venčanje. Kada Patroklo čuje da je Ceres lokalizovana u Chanii, odlučuje da prebaci dokaze na bolje mesto. Nektarije odluči da ga ubije u očaju.

656. epizoda

Dok se u Chanii nastavljaju pripreme za venčanje Laurel i Myrrh Ahil pokušava da odobrovolji Melinu. Mateo se vidi sa Andreom i Anastazijom, govori o pitanju deteta. Sifis od Alceste dobija informaciju o alarmu u Alcibiadesovoj kancelariji i odluči da provali sa Andreom. Dijamantis daje instrukcije Patroklu da uradi sve što je u mogćnosti da prekine Dafnino venčanje. Sifis i Melina razmišljaju o turizmu vina ali se meša Mateo koji pokušava da je ujedini sa Ahilom.

657. epizoda

Alice i Konstantina gurnu Chistos kao naredbu zbog prisustva Korine u Chanii, Patroklo radi sve da pomogne Dijamantisu i odloži Dafnino venčanje. Dolazi do svađe u kafani zbog zabave pre venčanje i konačno drveće pada. Patroklo se žali u policiji. Ahil nalazi sklonište u Melininoj kući i pita da provede noć tu dok Patroklo pokušava da ukrade nešto. Nektarije pokušava da ga izbavi sa tog puta. Alkistis pokušava da zadrži Alcibiadesa kući. Sifis i Andrea ulaze u njegovu kancelariju da nađu dokaze. Anastazija je ometena sa vansudskim poravnanjem. Mateo je zove da se dogovore oko starateljstva nad detetom.

Picture source: www.youtube.com

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *