Ponovo zaljubljeni – 31. i 32. epizoda – Zejnep i Fatih glume da su u svađi!

Ponovo zaljubljeni-Nova ljubav-Ask yeniden

Ponovo zaljubljeni – 31. i 32. epizoda – Zejnep i Fatih glume da su u svađi!

By  | 

Zejnep i Fatih glume da su u svađi!

Prevod: Anabela. Hvala! 🙂

31: U nameri da drže Mukades podalje od Ertana, laž koju su Fatih o Zejnep započeli počne raditi u njihovu korist. Međutim, sada imaju drugi problem, oni ne mogu izdržati jedan bez drugog. Dok se Zejnep suočava sa konstantnim pitanjima od svoje porodice, na Fatiha motri Mukades. Njih dvoje su konstantno pod pritiskom ostalih, tj. svi motre na njih. U nameri da ukradu barem jedan poljubac jedan od drugog, primorani su sačekati da svi zaspe i da onda poput provalnika uđu u kuću. No, ni taj jedan poljubac neće biti tako lako dobiti.

32: Fatih toliko nedostaje Zejnep da se ona iskrade u Sekercizade vilu gde je zatekne Mukades. Zejnep i Fatih simuliraju svadju pred celom Sekercizade porodicom, ne zeleci da se njihova laz otkrije. Srecom, za dlaku izbegnu da njihova laz bude otkrivena. Mukades zbog ove situacije zeli ubrzati i svoje namere da Fatihu nadje bolju perspekstivu pretvori u stvarnost. Fatih svojoj majci govori da on vec ima devojku u koju je zaljubljen, a zatim krisom upita Zejnep da mu nadje laznu devojku. Zejnep je pocela raditi u kompaniji svoje majke, sto dodatno otezava da se ona i Fatih vide. Zejnep svakako ima plan protiv svih Mukadesinih namera. Fatihova nova (lazna) devojka mora da bude neko koga ona (Zejnep) poznaje vrlo dobro, neka devojka za koju je ona (Zejnep) sigurna da se nece zaljubiti u Fatiha. Pritom mora biti ekstremno nedopadljiva osoba. Zna li Zejnep neku takvu devojku?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *