Bahar 129. epizoda 2. deo, Mehmet pred svima prosi Figen!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 129. epizoda 2. deo, Mehmet pred svima prosi Figen!

By  | 

Bahar 129. epizoda 2. deo, Mehmet pred svima prosi Figen!

Mehmet govori Bahar da je doneo jednu odluku I da je želeo prvo nju da obavesti, jer je ona najbitniija u njegovom životu.On joj kaže da je odlučio da oženi Figen.Bahar je srećna, kaže da joj je mnogo drago, voli Figen poput sestre.

Zejneb se zahvaljuje Zuhal jer bez nje ništa ne bi postigla.Zuhal joj kaže da ne zaboravi na nju kad postane bogata.Zejneb snima sa laptopa na telefon.Volkan dolazi u svoju kuću I pita Zejneb šta ona radi u njegovoj kući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hulija odlazi kod Kenana u bolnicu I govori mu da mu do kraja života neće oprostiti jer je pokušao da ubije njenu porodicu I njenog sina.Hulija mu kaže da ga je volela mnogo, kao nikoga u životu, ali sada će izaći na ta vrata kao da ga nikad nije volela I otići će Asimu.

Zejneb odlazi kod Evsun u butik I kaže joj da zna da su ona I Arda ubice.Evsun I Zejneb odlaze u kafe kako bi razgovarale.Zejneb joj pokazuje snimak na svom telefonu I ucenjuje je da se razvede od Arde kako bi spasila I sebe I njega.Evsun joj kaže da će tako nauditi I svojoj majci, jer je sve bila njena ideja.Zejneb je prvo u čudu, a zatim joj kaže da je ne zanima kome će sve taj snimak nauditi.Volkan je prikazan u istom kafeu kako sedi nedaleko od njih dve.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *