Bahar 129. epizoda 2. deo, Mehmet pred svima prosi Figen!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 129. epizoda 2. deo, Mehmet pred svima prosi Figen!

By  | 

Evsun dolazi kod Sultan I govori joj da je njena zmija Zejneb pronašla cd.One dve odlaze kod Saliha kako bi saznale kako je cd dospeo u Zejnebine ruke.Sultan se vraća kući I ljuta je na Zejneb.Zejneb je ubedjuje da njoj nikad ne bi naudila I da ona nije na snimku.Zejneb kaže majci da neće odustati I ljutito odlazi.Zejneb zove Evsun I ucenjuje je da se one dve nadju odmah sa Ardom I reše problem, ili ona ide u policijsku stanicu.

Bejza govori Huliji da je Figen prevarila svog muža I da je jedna nemoralna žena, a kada je njen muž to saznao ona ga je izbola I zbog toga bila u zatvoru.Hulija je šokirana.Hulija otvoreno pita Figen da li je prevarila svog muža I da li ga je izbola I zbog toga ležala u zatvoru?Hulija izbaca Figen iz kuće.Figen se pakuje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Bahar I Mehmet dolaze u vilu gde je porodica pripremila za Bahar žurku iznenadjenja.Figen dolazi u holu sa putnom torbom.Hulija kaže Mehmetu da ju je ona oterala.Mehmet kaže Figen da ona nigde ne ide I pita je pred svima da li će se udati za njega.

Arda se nalazi sa Evsun u kafiću.Evsun mu kaže da zna da se izmedju njega I Zejneb ništa nije desilo.Arda je srećan, ali ga buni Evsuina hladnoća.Zejneb dolazi tu.Arda je zbunjen.Zejneb govori Ardi da ona sve zna.Volkan se u istom kafiću skriva I pokušava da sazna o čemu se radi.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site