Alija 148.epizoda - Aaliya zaustavlja vjeridbu,Gauhar govori svima da je trudna sa Rizwanom!

Alija / Aaliya

Alija 148.epizoda – Aaliya zaustavlja vjeridbu,Gauhar govori svima da je trudna sa Rizwanom!

By  | 

pagecapture-20150621-224315capture-20150621-224430page

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Rizwan radosno razgovara sa Zainom,Aayat sa Aaliyom. Zain pokazuje Rizwanu prsten ,Aaliya ne da Aayat da vidi. Pridružuje im se i Nafisa. Aaliya joj predaje prsten. A Aaliya izlazi napolje. Nafisa se smiješka sa Aayat. Aaliya se vraća i vodi Gauhar,poziva je da uđe. Gauhar ulazi razgledajući sve okolo. Aaliya joj govori da pogleda,da treba početi Aayatina i Rizwanova vjeridba. Gauhar je šokirana vidjevši ih zajedno. Šokirano pogleda u Aaliya koja sa osmijehom posmatra Rizwana i Aayat. Gauhar neko vrijeme gleda u njih sa suzama u očima. A onda počne snažno plakati. Aaliya je iznenađeno pogleda. A onda je upita šta je bilo. Gauhar joj odmah kaže da je Rizwan otac njenog djeteta. Aaliya je šokirana. Pogleda u radosnog Rizwana šokirano. Gauhar i dalje plače. Aaliya je zatim pogleda. Ona joj ispriča kako se sve dogodilo. Rizwan uzima prsten. Svi im aplaudiraju. Aaliya hvata Gauhar za ruku i odlučno je vodi do Rizwana i Aayat.Rizwan krene staviti prsten Aayat,dok Aaliya vuče Gauhar. Rizwan stavlja prsten na njenu ruku ,međutim Aaliya ga glasno oslovi. Svi pogledaju u nju. Aaliya vikne ‘stani’. Svi je gledaju šokirano,samo Shaziya i Soraiya zadovoljno. Aaliya nastavlja da ne može dozvoliti da se ova vjeridba dogodi. Govori im da je Rizwan izdao Aayat,jer će Gauhar postati majka njegovog djeteta. Rizwan i Aayat su više nego šokirani čuvši ovo. Takođe i Zain,Fahad ,Ghulam i Shabana ne mogu vjerovati onome što čuju.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

34 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *