Ambasadorova kći 15. epizoda! Menekše je trudna!

Ambasadorova kći- Sefirin Kizi

Ambasadorova kći 15. epizoda! Menekše je trudna!

By  | 

Ambasadorova kći 15. epizoda!

Gediz odvraća Sandžara da ne postane ubica, ali ovaj put podleže sopstvenom gnevu prema Akinu. Obasipa ga teret, koji je konstantno gomilao u sebi, te je on na ivici da postane ubica.

Sandžar shvata da nije najveće iskušenje oduzeti život, već podariti život. On saznaje da je Menekše trudna i totalno je skrhan. Kako će ovu vest preneti Melek i Nare?

Menekše se vraća u konak i nadvija se poput noćne more, koristeći opasnost od pobačaja. Ali i Gulsije takodje ima planove poput noćne more za nju.

Nare doživi veliko otrežnjenje, nakon što primi vest od Sandžara o Menekšinoj trudnoći. Po prvi put joj uspeva da sagleda spolja sebe, Sandžara i sva devetogodišnja dešavanja. Čini se da je sada njihova ljubav zaista nemoguća.

Sve epizode serije Ambasadorova kći

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!