Ambasadorova kći 9. epizoda!

Ambasadorova kći- Sefirin Kizi

Ambasadorova kći 9. epizoda!

By  | 

Ambasadorova kći 9. epizoda!

Gediz ludi jer je njegov kum Akina kaznio samo zato što mu se ime pojavilo u istoj rečenici sa Nare,te pomenuo ime tog gada u istoj rečenici sa njegovom sestrom. Svoj gnev iskaljuje udarajući Sandžara. Sandžar prihvata kaznu, te ne odgovara na Gedizove udarce. Ali takođe, ne zaostaje ni sa praćenjem Muge, za koju je siguran da je krtica, skrivajući to od Gediza.

Nare takođe u tajnosti od Gediza, prati Muge, pokušavajući da joj pokaže Akinovo pravo lice. Sledeći isti cilj, ali iz različitih razloga, i jedan te isti video ukrstiće Sandžareve i Narine puteve. Na tom videu, u telefonu gospodina Guvena, nalaze se snimci sigurnosnih kamera na kojima Akin u Crnoj Gori napada Nare, i na kojima je Nare ubola Akina nožem.

Namera gospodina Guvena je da Sandžar odgleda taj video, te da tako jednim udarcem ubije dve muve – Akina da pošalje u grob, a Sandžara u zatvor.

Sve epizode serije Ambasadorova kći

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!