Ambasadorova kći 24. epizoda! Melekino srce prestaje da kuca!

Ambasadorova kći- Sefirin Kizi

Ambasadorova kći 24. epizoda! Melekino srce prestaje da kuca!??

By  | 

Ambasadorova kći 24. epizoda! Melekino srce prestaje da kuca!??

Melekino srce na trenutak zastaje zbog tableta za spavanje, koje je Menekše stavila u njenu limunadu. Nare i Sandžar su međusobno obuzeti bolom zbog njihove kćeri. Dok je Nare pokraj kreveta i čvrsto drži kćerine ruke, Sandžar odlazi u džamiju, te preklinje Gospoda i zavetuje se. Ako njegova kći preživi, pustiće šarenu pticu i njeno mladunče da slobodno odlete.

Gulsije hvata Menekše dokle pokušava da izvede napolje Akina, koji je ostao zarobljen unutar konaka. Kahraman je besan na njih jer su pokušali da otmu dete, ali ipak pravi plan da ih spasi. aLI ovog puta i Kahraman biva uhvaćen u veliku zamku, koju je postavio Sandžar.

Dovedeni u iskušenje Melekinim životom, Sandžar i Gediz zaboravljaju na svoje neprijateljstvo na jedan dan, i vraćaju se u stare dane prvih godina njihovog kumstva. Bol je ujedinila bivše kumove, pa makar i na jedan dan, i oni se neće zaustaviti dok ne iščupaju srca onih koji su zaustavili Melekino srce.

Sve epizove Ambasadorova kći

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site