Anamika 189. i 190. epizoda! - Turske-Serije.Net

Anamika

Anamika 189. i 190. epizoda!

By  | 

gyAnamika 189. i 190. epizoda!
Prevod čitateljka Sinderella.Hvala!:)

189.epizoda

Patallika namerno dopušta Chhavi da pobegne zbog nekog plana koji ima Anamika. Anamika kaže telefonom porodici da prati Chhavi koja vozi negde onesvešćenog Jeeta. Chhavi stiže do hrama gde se nalazi Jeet. U hramu nema ničeg svetog, osim diye. Chhavi uzme diyu i izgovarajući Jai Mata Di kružeći oko Jeeta. Porodica stiže tamo i vidi ovo. Porodica optuži Chhavi da se bavi crnom magijom.

Chhavi pokuša da im kaže da to radi Anamika, ali joj niko ne veruje. Kući, doktor pregleda Jeeta. Chhavi dolazi Saluja kući, ali joj porodica ne dozvoljava ući. Chhavi im ispriča sve, kako je Jeet posećivao noću Anamiku i kako je Anamika postila za Jeeta. Anamika sve to poriče dobijajući podršku porodice. Chhavi kaže da Jet može to potvrditi. Bebe joj kaže da ne može da ignoriše ono što je videla sopstvenim očima, pa neka Chhavi sačeka da se Jeet osvesti napolju. Anamika zatvara vrata Chhavi ispred nosa.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *