Anamika 189. i 190. epizoda! - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Anamika

Anamika 189. i 190. epizoda!

By  | 


hqdefault190.epizoda

Jeet se osvesti i Anamiku mu kaže da ne kaže porodici da su oni dvoje zajedno. Ispriča mu celu situaciju što se dogodilo sa Chhavi. Jeet silazi dole da se suoči sa Chhavi. On je zbunjen, i kaže da sve što je rekla Chhavi je laž. On poriče da su on i Anamika zajedno govoreći da je Anamika samo njegov dobar prijatelj. Anamika predlaže da pozovu policiju da uhapse Chhavi. Jeet pita Chhavi da ode.

Porodica se pita kako je Chhavi mogla to uraditi. Anamika kaže da samo Bog zna koje ona neprijateljstvo imala sa Chhavi. Odlučuje da ode, ali je Pushpa i Biji zaustave govoreći da je ona to koja je spasila Jeeta, i treba da ostane barem večeras. Anamika ipak odlazi. U međuvremenu, Chhavi stiže Ritu-inoj kući, i plačući joj ispriča šta se desilo. Anamika sa Patallikom i svojim nevidljivim prijateljima proslavlja svoju pobedu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *