Antonija otkrije Valentininu vezu!

La Patrona-Zaštitnica-Gazdarica

Gazdarica 53. Epizoda – Antonija otkrije Valentininu vezu!

By  | 

pageAntonija otkrije Valentininu vezu!
Prevod čitateljka Anabela. Hvala. .)

Max kaže Gabrijeli da Antonija želi da se reši Valentine. Gaston insistira da istera pravdu za ubistva, ne rešavajući putem svog radio programa, Lagarto se naljuti kada ovo čuje. Koketiranje između Fransiske i Gastona je svaki put sve vidnije, oni se lepo slažu i poljube se.

Antonija traži Maxa, pronalazi ga sa Valentinom, oni nisu svesni njenog prisustva. Alehandro se suoči sa Veronikom i kaže joj da ona hoće da ga zavede, jer zna da liči na Gabrijelu, daje joj do znanja da neće učiniti da se zaljubi, jer uprkos fizičkim slilnostima, njih dve su veoma različite.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Antonija zamera Davidu što joj nije rekao da je Valentina zaljubljena u Maxa, ovaj joj kaže da nije to uradio jer ne želi izdati svoju porodicu. Nakon poljupca, Fransiska i Gaston se osećaju krivima, zbog sećanja na Tigrea. Antonija ispituje Maxa o tome ima li devojku, ovaj joj potvrdno odgovori, ali napomene da ne voli da priča o svom privatnom životu. Alehandro stavlja do znanja njegovoj majci da će braniti Valentinu, od nje i bilo koga. Veronika ode na groblje, i zatiče Davida kako sedi na Tigreovom grobu. Veronika će da zaduži Hertrudis da upravlja ludnicom u San Pedro.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *