Bahar 123 epizoda 1. deo,Mehmet saznaje za Baharinu bolest!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 123 epizoda 1. deo,Mehmet saznaje za Baharinu bolest!

By  | 

Bahar 123 epizoda 1. deo,Mehmet saznaje za Baharinu bolest!

Hulija preti da će se Muge spasiti I da ona svoj život neće provesti u zatvoru.Evsun I Arda pokušavaju da je ubede da ostavi pištolj.Inspektor joj otima pištolj i preti da će je staviti u pritvor.Hulija govori da slobodno može da je stavi I da ona ima uverenje da je luda I da će već sutra izaći.Inspektor preti da će u pritvor staviti I njenog sina I snaju zbog pomaganja da okrivljena pobegne I doda da oni sigurno nemaju uvverenje kao I ona.Hulija pokušava da slaže da Evsun I Arda ništa nisu znali I da ih je ona pozvala da odvezu nju I Muge.Inspektor ih sve privodi.Hulija ga moli da ne dira njenu decu I govori da oni nisu ništa krivi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mehmet odlazi u policijsku stanicu kako bi podržao sestru.Novinari dolaze na vrata vile I pitaju Ateša I Bahar gde je Muge odbegla nakon što je ubila svog muža.Ateš im kaže da se gube I da je njegova žena jako bolesna.Figen se uznemiri kad to čuje.Asim objašnjava Atešu situaciju.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *