Bahar 123 epizoda 1. deo,Mehmet saznaje za Baharinu bolest!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 123 epizoda 1. deo,Mehmet saznaje za Baharinu bolest!

By  | 

Mehmet dolazi u vilu sa sestrom, Evsun I Ardom koji su pušteni iz policijske stanice.Ateš krivi Mehmeta što su poslali Muge u inostranstvo kako bi odbegla kaznu.Mehmet ga podseća da je I on nekad krio Bahar kako bi je zaštitio zatvorske kazne.Bahar dolazi I kaže da se ona sama predala I odležala za to 5 godine u zatvoru.

Hulija govori Bahar da je ona to uradila za svoje dete I da bi za svoje dete I umrla.Pita Bahar zar I ona ne bi učinila isto.Bahar se sloši.Mehmet shvati da nešto od njega kriju I pita zašto svi u kući od njega kriju po neku istinu.

Bahar gubi svest.Ateš priznaje Mehmetu da i Bahar kao i on ima tumor na mozgu.Bahar odvode Mehmetovom lekaru i on joj govori da je jedina opcija zbog njene trudnoće operacija budnog mozga ( kraniotomija ).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site