Bahar je osudjena na 9 godina zatvora!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 100 epizoda treći deo, Bahar je osudjena na 9 godina zatvora!

By  | 

Cl8NDXLUoAIsxJzBahar je osudjena na 9 godina zatvora!

Omer odlazi u konak kod Atahanovih.On pita Huliju gde se Kenan nalazi.Ateš dolazi kod Ilijasa i obaveštava ga da je sutra Baharino ročište. On pita Evsun da li će doći i govori joj da je potrebna Bahar.Na sudjenju sud donosi odluku da je Bahar kriva i osudjuju je na 9 godine zatvora.Ateš prilazi Bahar i ubedjuje je da će se žaliti višem sudu.

Radnja serija se prebaca za 7 meseci kasnije. Bahar je sa velikim stomakom u zatvor, ona je u 9-i mesec trudnoće.Ateš dolazi u posetu kod Bahar. Govori joj da ima iznenadjenje za nju. Kaže joj da su avionom svi došli, Ilijas, Sultan, Arda i Eavsun jer se bliži njen porodjaj.Bahar je srećna.Bahar tokom posete dobija bolove i puca joj vodenjak.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sultan i Evsun su prikazane zajedno.Sultan pakuje dosta novca u tašnu i upozorava Evsun da se pretvara da je oprostila Bahar.Evsun joj kaže da se mnogo plaši jer rade nešto mnogo loše.

Ateš obaveštava Ilijasa da je porodjaj počeo. Svi su ispred porodilišta.Sultan se nalazi sa sestrom i daje joj 150 000 kako bi sestra uzela bebu.Bahar radja devojčicu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *