Bepannah – 177. epizoda – Aditya je uhapšen!

Bepannah

Bepannah – 177. epizoda – Aditya je uhapšen!

By  | 

Zoya je u policijskoj stanici. Ona pokušava da ubedi inspektora. Može da pregleda snimke video nadzora. On joj predloži da napiše sve ideje kojih može da se seti za istragu. On će ih jednostavno pratiti. Ona insistira da je Aditya nevin. On joj savetuje da angažuje advokata. Nema svrhe da priča tu njemu. Ima utisak da je nemoguće da on dobije kauciju. Svi su videli kako je pretio ocu da će ga ubiti! Ona nazove to planom Rajvira i Nani, ali on traži dokaz. Neka provede ostatak vremena sa svojim mužem. Sigurno će dobiti zatvorsku kaznu. Ne zna da li će ikad izaći iz zatvora! Ona pogleda Adityu.
Nani pita Rajvira da li oplakuje smrt svog oca pijući. Neka ne bude ni u kakvoj zabuni. Sve se to desilo zbog nečeg dobrog. Možda je i Bog želeo da Aditya ode u zatvoru. Aditya treba da bude u zatvoru, a Anjana u azilu. Zoya treba da bude izvan kuće. Arjuna može da zaposli kao baštovana ako želi! Tada će biti jedini vlasnik ove kuće! Rajvir kaže da je toliko dugo čekao i dobio je sve ovo zauzvrat. Moraš da izgubiš nešto da bi dobio nešto. I on se žrtvovao. On ode da završi neke nedovršene zadatke.
Doktor kaže Arjunu da Anjana spava zbog sedative. Njeno psihičko stanje je nestabilno. Moraju da se postaraju da ne uradi ništa pogrešno. Moraće da je prebace u medicinsku ustanovu ako ne bude pomaku. Neka ga pozove ako bude nešto hitno. Arjun potvrdi i zahvali mu. Doktor ode. Arjun sedne pored majke.
Zoyi kažu da ode. Ima jako malo vremena. Ona tužno pogleda Adityu. Mora da bude jaka zbog Aditye ako ne zbog sebe! Ona uđe u ćeliju, policajac je pusti unutra. Aditya ćutke sedi na podu. Ona ga uhvati/pridrži. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *