Bepannah – 177. epizoda – Aditya je uhapšen!

Bepannah

Bepannah – 177. epizoda – Aditya je uhapšen!

By  | 

On mrmlja da je sve uništio. Ona negira to. On nije ništa uradio! Veruje joj, zar ne? Zna ga bolje od samog sebe. Nije on kriv. On priča o nožu i krvi na njegovim rukama! Anjana mu je rekla toliko toga. Zoya objašnjava da je Anjana u šoku. On ne može to da uradi. Rajvir je iza toga. On je pita zašto bi on to uradio. Harsh ga je već prihvatio. Ne seća se ničega. Ne veruje sebi, svom besu. Može da uradi bilo šta kad je ljut. Sve je uništio. Kako će se suočiti sa Anjanom? Ona ga čvrsto drži, on plače. Treba da bude kažnjen. Sve je okončao! Ona ga moli da ne govori to. On nije ništa uradio. Oni plaču.
Wasim zove Roshanu i probudi Noor. On ih pita znaju li šta se desilo u Huda kući. Noor se uplaši da je možda saznao za Rajvira. Roshana kaže da su videle video, ali ne misli da treba da obraćaju pažnju na to. Wasim im kaže da je izašla vest o Harshwardhanu Hoodi. Aditya je označen kao njegov ubica! Roshana i Noor su zapanjene.
Inspektor je iznaneđen videvši Zoyu u policijskoj stanici. Zoyin advokat uđe. Mogu da dobiju uslovni izlazak posle čega će se Aditya ponovo vratiti u zatvor. Aditya odbije da izađe. On je kriminalac. Neka ga opet zaključaju. Zoya ga uverava da on ništa nije uradio. Nevin je. Veruje joj, zar ne? Ona je sa njim. Ona će dokazati njegovu nevinost. Sad mora da pođe sa njom. To su poslednji trenuci Harsha. Neće moći da oprosti sebi čak i ako ne krene sad. Ona je sa njim. On potvrdi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete: Svi se opraštaju od Harsha. Policija odvodi Adityu. Zoya juri džip, ali Rajvir je zaustavi. Kaže joj da je Aditya nevin, nije on ubio Harsha. Ona ga pita šta želi. On izgovori njeno ime.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *