Beskrajna ljubav 47. epizoda! Kemal sumnja da je Asu Emirova sestra!

Beskrajna ljubav-Crna ljubav-Kara Sevda

Beskrajna ljubav 47. epizoda! Kemal sumnja da je Asu Emirova sestra!

By  | 

Beskrajna ljubav 47. epizoda! Kemal sumnja da je Asu Emirova sestra!

Kemal je otvorio ormar u kupatilu, iz ormara je ispala Asuina tašna. Kemal se setio da je takvu tašnu video kod Tufana u stanu. Kemal je slikao tašnu i poslao Lejli sliku. Kemal je zamolio Lejlu da mu pronadje koliko žena nosi takvu tašnu i gde može da se kupi. Kemal je skontao da je Nihan primorana od strane Emira da zakaže sastanak sa njim. Tako da je za vreme sastanka znao šta treba da priča.

Nihan je laknulo kad je primetila da Kemal zna da ih Emir prisluškuje. Kemal pokušava da pronadje ko su zapravo Asuini roditelji. Kemal govori Lejli i Nihan da datum smrti Asuinih roditelja je dve godine stariji nego datum njenog rodjenja i da to ne ide jedno uz drugo. Kemal govori da sumnja da je Asu Emirova sestra. Kemal govori da su mu potrebni neoborivi dokazi da bi dokazao da je Asu Emirova sestra. Kemal i Nihan iz daljine posmatraju na plaži sastanak Emira i Asu. Kemal pokazuje Nihan papir koji dokazuje da su Emir i Asu brat i sestra.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *