Beskrajna ljubav 32. epizoda!

Beskrajna ljubav-Crna ljubav-Kara Sevda

Beskrajna ljubav 32. epizoda!

By  | 

Beskrajna ljubav 32. epizoda!

Kemal, Emir i Nihan su na mestu nesreće. Kemal poziva policiju i prijavljuje ubistvo. Emir govori Kemalu da prekine vezu, jer neće pobediti i strpati ga u zatvor. Kemal govori Emiru da će pronaći njegovog brata po svaku cenu i dokazaće njegove spletke. Emir daje do znanja Kemalu da mu se ne može ništa desiti.

Čuju se policijske sirene. Policija stiže do Emira i Kemala. Kemal pita Nihan, koliko će još žrtvovati osoba da bi zaštitila svog brata. Nihan se samo okrene. Nihan odgovara Kemalu da će svi nastradati, ali joj Kemal odgovara da ovaj put on neće nastradati, jer neće sebe povrediti. Kemal je u čudu što Nihan tako postupa.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Emir je očajan i preti nekom. Na zabavi Kemalu je dosta svega, pa Nihan pravi ljubomornom. Nihan peni od muke. Da li će Emir skontati da je Asu njegova sestra? Ili će Kemal biti prvi koji je saznao da je Asu Emirova sestra? Tufan daje Asu pištolj u ruke i govori joj da završi posao.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *