Car Ašoka Veliki – 324. epizoda

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 324. epizoda – Ašoka je zatvoren zbog napada na Simaka!

By  | 

3

Car Ašoka Veliki – 324. epizoda – Ašoka je zatvoren zbog napada na Simaka!
Prevod: Sinderella. Hvala! 😀

Epizoda počinje sa Ashokom koji zahteva od Simaka da kaže ono što je i njemu rekao. Simak prizna da je on napisao to pismo. Svi su šokirani. Simak izvrće situaciju u svoju korist govoreći kako mora da prizna da je on napisao to pismo, iako ga nije napisao, inače će ga brat Ashoka ubiti. Bindu se ljuti na Ashoka i grdi ga. Pita ga zašto bi Simak pomogao Unanima. Ashoka krene da mu kaže istinu, ali se zaustavi. Simak se krije iza Bindu-a. Zlobno se smejući provocira Ashoka. Ashoka krene mačem na njega, ali slučajno mačem zakači Bindu-a po ruci. Dharma se šokira i naljuti na Ashoka. Jako ga ošamari i govori vojnicima da ga odvedu. Dharma priđe Binduu, ali joj on signalizira da je dobro. Oni odu, ostanu samo Sushim, Charu i Simak. Simak prilazi Sushimu i upozorava ga da mu ne staje na put, obadvojica su protiv Ashoka. Značajno ih pogleda, te ode.
Ashoka je odveden u zatvor. Helena se iznenadi kad ga vidi i provocira ga. Ashoka je povređen što mu otac ne veruje.
Dharma i Bindu razgovaraju. Iznenađeni su Ashokovim ponašanjem, pitaju se kako se promenio.
Prikažu nam kratke flešbeke Ashoka sa njegovom porodicom…
Charu dolazi kod Bindua i žali se na Ashoka. Dharma ljutito krene da ode. Bindu je pita gde ide. Dharma odgovara da ide kod Ashoka, da ga pita kako se njen sin toliko promenio.
Dharma dolazi kod Ashoka. Ashoka je pita kako je otac. Dharma se naljuti i pita ga kako je mogao podići ruku na oca, zar je sve zaboravio što ga je učila. Helena se umeša i ispriča celu istinu Dharmi, kako je Simak Justinov sin. Dharma je povređena i moli Ashoka za opraštaj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *